FirePro Palokatko hakee työnjohtajaa

Etsimme pitkäaikaista ja sitoutuvaa työnjohtajaa, jolla on vankkaa kokemusta palokatko- ja saumaustöiden esimiestyöskentelystä. Olet kokenut työnjohtaja; osaat neuvoa ja ohjata, pidät kiinni sovituista aikatauluista ja niiden etenemisestä, olet tarkka budjetista, suunnitelmien toteuttamisessa sekä pidät huolen, että työlaatu vastaa suunniteltua. Tulet hyvin toimeen työmaiden mestareiden kanssa sekä osaat ratkoa ongelmia/haasteita. Asut pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa) ja sinulla on ajokortti.

Vastaat FirePro Palokatko Oy:n työnjohtajana asennuspuolen laadukkaasta ja kustannustehokkaasta johtamisesta palokatko- ja saumaustöissä. Vastaat työmaiden yhteydenpidosta, työvaiheiden aikataulutuksesta ja suunnittelusta, työturvallisuudesta, rakennustyön laadunvalvonnasta sekä toimit esimiehenä työmaan työntekijöille. Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta alasta. Tehtävään vaaditaan rakennusalan koulutus sekä kokemusta/koulutuksia saumauksista sekä palokatkoista sekä esimiestyöstä. Opetamme kaikki talon käytännöt. Toimit luottamuksellisessa työtehtävässä ja tiiviissä yhteistyössä muun toimistohenkilökunnan kanssa. Työ on kuitenkin itsenäistä ja toteutetaan kotoa käsin kulkien työmaille.

Pääset mukaan mielenkiintoisiin uudis- ja saneerausalan projekteihin. Työalueena on eteläinen Suomi. Kuljet päivittäin työautolla työmailla, käyt työmaapalavereissa, pidät yhteyttä asentajiin ja toimistoon. Pidät huolen, että työmaat edistyvät ja asentajilla on kaikki tarvittava tieto, taito, materiaalit ja työkalut töiden hyvään suorittamiseen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, vuosibonusjärjestelmän, Smartum-edut, työauton sekä mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen.

Mikäli voisit olla etsimämme henkilö, täytä sähköinen hakulomakkeemme oheisen linkin kautta. Työt alkavat viimeistään kesällä 2023, yhteisen molemmille osapuolille sopivan aikataulun mukaisesti. Haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana Teamsin välityksellä.

Linkki hakemukseen: https://forms.gle/k6C28FhEGTVuU3kQ7

Hakuaika 3.4. – 4.5.2023

FirePro Palokatko Oy on AAA-luokan yritys, joka tekee palokatko- ja saumaustöitä pääasiassa eteläisessä Suomessa. Yrityksen tilaajia ovat isot rakennusliikkeet ja rakennuttajayritykset. Yritys on toiminut alalla yli 10 vuoden ajan.

Lisätietoja tehtävästä antaa


Nina Järveläinen
nina.jarvelainen@firepropalokatko.fi
040 4123218